Auto

Διαθέσιμο το νέο Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα (+τιμές)

Στη διαθεσιμότητα του ολοκαίνουργιου C3 Aircross προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen, ανακοινώνοντας πως στις παραγγελίες δίνεται η επιλογή για 3 επίπεδα εξοπλισμού, 3 κινητήρια σύνολα και 6 διαφορετικά χρώματα.

Και αυτό λίγες μέρες πριν το μικρομεσαίο SUV των Γάλλων κάνει πανελλαδική πρεμιέρα στην AUTO ATHINA 2024, από 5 έως 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.



Μεταξύ άλλων, θα δοθεί επιλογή για τρίτη σειρά καθισμάτων, την ώρα που το μήκος του καινούργιου C3 Aicross φτάνει τα 4,4 μέτρα, με πλάτος 1,80 μέτρα και ύψος 1,66 μέτρα. Η ευρυχωρία ενισχύεται από το μεταξόνιο που είναι στα 2.670 χιλιοστά, ενώ το πορτμπαγκάζ φτάνει τα 460 λίτρα χωρητικότητας.

Τα συστήματα πρόωσης για το νέο C3 Aircross είναι τρία. Στη βάση βρίσκεται ο 1.2 PureTech του Group με τους 100 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η αρχική έκδοση ακολουθείται από μία με το ίδιο μοτέρ, αλλά με υβριδική υποβοήθηση, η οποία ενισχύει το σύνολο ώστε να φτάνει συνδυαστικά τους 136 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση, το κιβώτιο είναι 6τάχυτο διπλού συμπλέκτη. Να σημειώσουμε, πως χρειάζεται η έκδοση εξοπλισμού PLUS για να διατεθεί αυτή η επιλογή.



Η γκάμα ολοκληρώνεται με το αμιγώς ηλεκτρικό e-C3 Aircross το οποίο εξοπλίζεται με μπαταρία LFP με χωρητικότητα 44 kWh, που εξασφαλίζει 306 χιλιόμετρα αυτονομίας, βάσει τυποποιημένου κύκλου WLTP. Η μπαταρία τροφοδοτεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ 113 ίππων που είναι τοποθετημένο στον εμπρός άξονα.

Ως προς τις εκδόσεις εξοπλισμού που αποτελούν τη βάση στη διαμόρφωση του καινούργιου C3 Aicross, αυτές είναι οι YOU!, PLUS και MAX, ενώ διατίθενται και έξι διαφορετικά χρώματα.









Η τιμή εκκίνηση του ολοκαίνουργιου Citroen C3 Aircross είναι στις 18.900 ευρώ, προσμετρώντας την προωθητική ενέργεια, ενώ το ηλεκτρικό ξεκινάει από τις 20.770 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 14:50:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button