Αθλητικά

Διέκοψαν τον αγώνα Ηρακλή – Ερμή λόγω συνθημάτων για τα Τέμπη

Διαιτητές αγώνα μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να διακόψουν το ματς, επειδή ακούγονταν συνθήματα για την τραγωδία των Τεμπών.

Στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ερμή Σχηματαρίου, για την Elite League, οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν το ματς και να ζητήσουν την εκκένωση του Ιβανώφειου.

Την ώρα που διέκοψαν το ματς οι διαιτητές, οι υποστηρικτές του Ηρακλή έλεγαν συνθήματα για τα Τέμπη. «Κράτος δολοφόνοι, δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία», φώναζαν, κάτι που έκανε τους διαιτητές να αποχωρήσουν από το παρκέ, 08:35 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Έπειτα από 25 λεπτά, οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο, κάτι που έγινε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς, με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη (72-55).




Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-26 21:44:00

Back to top button