Πολιτική

Δημοσκόπηση GPO: Κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ – Δυσαρέσκεια για το αποκλεισμό Κασσελάκη και σταθερή πρωτιά για ΝΔ

Το πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της GPO.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που έγινε για λογαριασμό του Star, το 60,4% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ με το 30,8% να θεωρεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Όταν η ίδια ερώτηση γίνεται σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αν δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ναι και μάλλον ναι απάντησε το 77,3%

Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του κόμματος σε ποσοστό 55,4% διαφωνούν με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εσωκομματικές εκλογές.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε σε ποσοστό 58,6 ναι και μάλλον ναι, να είναι υποψήφιος…

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ εμφανίζεται σταθερά πρώτη με ποσοστό 26,5%, το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με ποσοστό 14,3% το ΚΚΕ συγκεντρώνει 8,3% η Ελληνική Λύση 8,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 7,6%.

Μεγάλος «κερδισμένος» της δημοσκόπησης φαίνεται πως είναι το ΠΑΣΟΚ που ανεβάζει κατά 2,5 μονάδες τα ποσοστά του, συγκριτικά με το Σεπτέμβρη.

 

 

 

 

 

To άρθρο Δημοσκόπηση GPO: Κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ – Δυσαρέσκεια για το αποκλεισμό Κασσελάκη και σταθερή πρωτιά για ΝΔ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 20:37:00

Back to top button