Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Την έχω πατήσει στο παρελθόν. Έχω πει πράγματα που… |


Στην εκπομπή “Καλημέρα είπαμε;” μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και για τις τηλεοπτικές κόντρες των ημερών μας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε αρχικά για τη Φαίη Σκπρδά πως “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ανυπομονώ να ξυπνώ. Είναι από τις χρονιές που ξυπνάω με ένα χαμόγελο και κοιμάμαι ήρεμος”.

Για τον σχολιασμό που γίνεται στις εκπομπές αναφορικά με τις τηλεοπτικές κόντρες, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι “Έχω συμμετάσχει σε πολλές κόντρες, αν εξαιρέσουμε την τριετία στην Ελένη που ήταν άλλη φύση της εκπομπής. Ήμουν πρωτεργάτης. Δεν αφορούν όμως οι κόντρες και οι απαντήσεις το κοινό. Είναι ένα παιχνίδι που γυρίζει γύρω από τον εαυτό μας και ξεχνάμε τον στόχο. Ο στόχος είναι να περνάει ωραία ο τηλεθεατής”.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σημειώνοντας πως “Είναι ένα banding jumping. Πηδάς, δεν ξέρεις που θα βγει αλλά ξέρεις ότι είσαι δεμένος. Με ιδιαίτερο τρόπο ο ένας αποτελεί το σχοινί του άλλου και ταυτόχρονα και το δίχτυ”.

Τέλος, για το αν θα κάνει δεύτερη εκπομπή στο Mega τόνισε πως “Οτιδήποτε συμβεί, πρέπει να το ανακοινώσει το κανάλι. Δεν είμαι προληπτικός αλλά έτσι έχω μάθει. Την έχω πατήσει στο παρελθόν. Έχω πει πράγματα που έχουν συμφωνηθεί και τελικά οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να τα κάνουν. Δε θέλω να εκτεθώ ούτε να εκθέσω”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 14:35:00

Back to top button