Ελλάδα

Δεν «σπάει» η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, επικαλείται προβλήματα υγείας – «Δεν τη σκότωσα»

«Πήγα από το σπίτι εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν η 50χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.

 Η αλλοδαπή που οδηγήθηκε χθες, Τρίτη (22.10.24) στον εισαγγελέα για την υπόθεση της δολοφονίας στα Καμένα Βούρλα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του νόμου περί όπλων, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε απέναντι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που ανέλαβαν την ανάκριση της, δεν έσπασε ούτε για μια στιγμή.

Σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών είχε αρνητική στάση, ενώ συνεχώς τους επαναλάμβανε ότι έχει προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί της ανέφεραν ότι έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να έχει μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, η ίδια φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να ισχυρίστηκε ότι ναι μεν πήγε αλλά δεν έκανε τίποτα κακό στην 84χρονη.

Από εκεί και πέρα η 50χρονη κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό χωρίς να πει κάτι παραπάνω. Σύμφωνα πάντως με το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη δράση της. «Από τη λήψη πληθώρας καταθέσεων οικείων προσώπων και περίοικων του θύματος, από την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού, που συλλέχθηκε και κατασχέθηκε κι από την αξιοποίηση εργαστηριακών ευρημάτων στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος προέκυψαν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία που καταδεικνύουν την εμπλοκή της ανωτέρω αλλοδαπής».

Οι αστυνομικοί από την 12η Οκτωβρίου, όταν και εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα όπου παραθέριζε, αμέσως άρχισαν να ψάχνουν για τυχόν βιντεοληπτικό υλικό, ενώ ταυτόχρονα πήραν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η 50χρονη Αλβανίδα, αλλά και ο σύζυγός της, ο οποίος προσήχθη αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site σήμερα.gr, η 50χρονη στις 11 Οκτωβρίου έχει συλληφθεί από εξωτερική κάμερα να εισέρχεται στην είσοδο της πολυκατοικίας που οδηγούσε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Εκεί, όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές αρχές, έμεινε για περίπου μιάμιση ώρα. Οι αστυνομικοί έψαξαν να βρουν τα ρούχα με τα οποία αποτυπώνονταν την 11η Οκτωβρίου η αλλοδαπή στο βίντεο που είχαν στην κατοχή τους, ωστόσο δεν τα βρήκαν πουθενά.

Το ίδιο έχει συμβεί και με τα παπούτσια τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί. Στις ερωτήσεις του προς την 50χρονη, δεν έλαβαν καμία απάντηση που θα βοηθούσε στις έρευνες τους.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις που έχει πέσει η 50χρονη στην πρώτη κατάθεση που έδωσε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της 84χρονης που τη μαχαίρωσαν στην πλάτη, καθώς προέκυψαν στοιχεία που δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της, συνέθεσαν σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα κομμάτια του παζλ που δείχνει την ενοχή της.

To άρθρο Δεν «σπάει» η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, επικαλείται προβλήματα υγείας – «Δεν τη σκότωσα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 12:13:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button