Ελλάδα

Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος – Τι αναφέρει το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση

Ανατροπή στην υπόθεση του νεαρού Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πατέρας του φοιτητή Διονύσης Γεωργιάδης, δια μέσου του δικηγόρου του διαψεύδει το γεγονός ότι ο Γεράσιμος θα επιστρέψει στην Ελλάδα, δίνοντας νέα διάσταση στο ζήτημα.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 22/10, είχε διαρρεύσει η πληροφορία, ότι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη νοσηλεία του στις ΗΠΑ.

Το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τα διάφορα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας και τον τόπο συνέχισης της νοσηλείας του Γεράσιμου, του νεαρού φοιτητή που μάχεται για την ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών της 28-2-2023, θα ήθελα να σας καταστήσω γνωστά τα εξής :

Η νοσηλεία του Γεράσιμου συνεχίζεται στο εξειδικευμένο Κέντρο Αποθεραπείας της Βοστώνης για δωδέκατο μήνα.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει αμετάβλητη.

Η αποχώρησή του από το Κέντρο Αποθεραπείας των ΗΠΑ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πρίν από το τέλος Νοεμβρίου (το νωρίτερο), για λόγους που αφορούν την ολοκλήρωση της νοσηλείας με την διενέργεια των τελευταίων προγραμματισμένων ιατρικών πράξεων.

Το Κέντρο στο οποίο θα συνεχιστεί η νοσηλεία του Γεράσιμου δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την οικογένειά του.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για την επίδειξη στοιχειώδους σεβασμού τόσο προς τον ίδιο τον Γεράσιμο και τον αγώνα που δίνει, όσο και προς την οικογένειά του, που βιώνει ξανά και ξανά την πρώτη ημέρα από το τραγικό δυστύχημα τους τελευταίους είκοσι μήνες».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 22:21:00

Back to top button