Αθλητικά

«Δεν είναι πλέον ένα όνειρο τρελό, είναι μία πραγματικότητα»

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από ένα ιστορικό επίτευγμα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξεχάσει την κατάκτηση του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό τίτλο, με την κατάκτηση του Conference League πριν από ακριβώς ένα μήνα, μέσα στην OPAP Arena, στον τελικό με την Φιορεντίνα (1-0).

Σήμερα, 29 Ιουνίου συμπληρώνεται ένας μήνας από εκείνη την ιστορική στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα φοβερό βίντεο με την παρακάμερα του μεγάλου τελικού του Conference League .

“Σήμερα γιορτάζουμε έναν μήνα από την ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού μας τροπαίου! Πάμε να θυμηθούμε ξανά, μέσα από το πρώτο μέρος της παρακάμερας του Olympiacos TV, όσα ζήσαμε πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League και την απονομή του τροπαίου”, αναφέρουν οι Πειραιώτες σε μήνυμά τους.

Θυμίζουμε ότι Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος και Σύρος είναι οι πέντε επόμενοι προορισμοί της… Θρυλικής περιοδείας των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Δευτέρα 1/7 Άνδρος, 19:00 Πλατεία Γηροκομείου

Πέμπτη 4/7 Πάρος, 19:00 Παραλιακή οδό κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο (Ακτή Γιάννη Πάριου)

Παρασκευή 5/7 Νάξος, 19:00 Κεντρική πλατεία κάτω από το Λιμεναρχείο

Σάββατο 6/7 Τήνος, 19:30 Μέσα Λιμάνι

Κυριακή 7/7 Σύρος, 19:00 Πλατεία Μιαούλη


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 12:00:23

Back to top button