Auto

Δείτε πως καταστρέφεις δύο Bugatti Chiron με τη μία (+video)

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο YouTube δείχνει τρεις Bugatti Chiron (μία εξ αυτών μοιάζει να είναι Super Sport) να προσπερνούν οχήματα της λωρίδας τους περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, σε επαρχιακό διπλής κατεύθυνσης.

Ωστόσο, καθώς έχουν κολλήσει πίσω από ένα φορτηγό και περιμένουν να «καθαρίσει» η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν, ο οδηγός με τη δεύτερη Chiron κάνει κίνηση να περάσει τόσο τον «φίλο» μπροστά του, όσο και το φορτηγό.

Η μπροστά Chiron, έχοντας την έτερη Bugatti στο τυφλό του σημείο, κινείται και αυτός προς τα αριστερά με σκοπό την προσπέραση, με το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό.

Αμφότερες συγκρούστηκαν, ενώ παρέσυραν και το φορτηγό που αναποδογύρισε, παρέα με τον αθώο οδηγό του. Ευτυχώς, ο οδηγός της τρίτης Bugatti Chiron είχε μία μικρή απόσταση από τους άλλους δύο και ακινητοποίησε το hypercar με ασφάλεια.

Οι τοπικές ιστοσελίδες του Μαρόκο δεν ανέφεραν κανένα τραυματισμό, με όλα να δείχνουν πως οι πάντες γλίτωσαν με… μώλωπες.

Αντίθετα, η μία εκ των δύο Chiron έχει δεχθεί σημαντική ζημιά η οποία αναμένεται να κοστίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον ιδιοκτήτη. Παρότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες της δεύτερης από το ατύχημα, υποθέτουμε ότι δε θα έχει γλιτώσει με… γρατζουνιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 20:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button