Γυναίκα

Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη που έκανε για την απιστία – «Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις»

Το πρωί της Τετάρτης 12/6 ξεκίνησε μια συζήτηση περί απιστίας στην ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με αφορμή τις δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα.

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Όταν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, δεν υπάρχει κανόνας. Είναι θέμα διαφορετικών απόψεων και ίσως σοφίας της ζωής. Η Ναταλία τόνισε ότι παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μία σχέση. Δεν είναι το ίδιο να σου το πει μετά από 20 χρόνια με το να σου το πει τα πρώτα χρόνια».

Στην συνέχεια, η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε: «Δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει η Ναταλία Δραγούμη. Όταν υπάρχει συναίσθημα και μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο σύντροφός σου σε απατά, αυτό πονάει πάρα πολύ. Έχω μία απορία με την Αθηναΐδα Νέγκα που είπε ότι δεν χωρίζουν τα ζευγάρια για την απιστία».

Από τη μεριά του ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Τι διαφορά έχει αν πάει ο άνθρωπός σου με έναν άλλο μία φορά ή δέκα ή δύο βδομάδες; Κουβαλάει τη μυρωδιά ενός άλλου ανθρώπου».

Η Δέσποινα Καμπούρη πρόσθεσε: «Εμείς οι δύο μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας και ξαφνικά, επειδή σου την “έδωσε” για μία στιγμή, εγώ θα πρέπει αυτό να το συγχωρήσω;».

Η Δανάη Μπάρκα της απάντησε: «Αγάπη μου, εγώ αν είχα εσένα, δεν θα απιστούσα… ο Μπεν Άφλεκ ο ίδιος να ερχόταν να μου χτυπούσε την πόρτα. Δεν θα κοίταγα αλλού. Είναι μεγάλο το θέμα, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις. Δεν το λέω έτσι. Συγχωρώ δεν σημαίνει συγχωρώ τώρα και κάθε φορά σε έναν καβγά σου το “χτυπάω” και λέω “θυμάσαι;”. Συγχωρώ σημαίνει συγχωρώ, το αφήνω πίσω μου και δίνω χώρο σε μένα πρώτα και μετά στη σχέση».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-12 23:58:58

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button