Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Κλειστά όλα τα σχολεία την Πέμπτη

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία του Δήμου Αθηναίνων την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου σε όλη την περιοχή του Δήμου Αθηναίων,  λόγω του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, πολιούχου της πόλης.

Ηδη στους γονείς των μαθητών της Αθήνας έχουν σταλεί από τα σχολεία οι σχετικές ενημερώσεις για την μη διεξαγωγή μαθημάτων ενημερώνοντάς τους ότι: «Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, λόγω της γιορτής του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, πολιούχου της πόλης των Αθηνών, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό».

Λόγω του εορτασμού του πολιούχου της Αθήνας και της λιτανείας της ιεράς εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα επιβάλλεται απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από τις 6 το πρωί, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 4 το απόγευμα έως το τέλος της εκδήλωσης, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

– Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.

– Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.

– Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.

– Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.

– Σέκερη, σε όλο το μήκος της.

– Κανάρη, σε όλο το μήκος της.

– Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 10:32:38

Back to top button