
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν μπορούσα να δω τα αγόρια ερωτικά μέχρι τα 16 μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Απριλίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Η γνωστή influencer προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την ερωτική ζωή της και τις δύο σχέσεις που έχει κάνει με γυναίκες.
«Ο τρόπος που μεγάλωνα ήταν αρκετά λάθος. Όταν έκανα παρέα μόνο με τα αγόρια και το μόνο μου ενδιαφέρον ήταν τα μηχανάκια και τα συνεργεία κι έβλεπα ότι τα αγόρια ήθελαν κορίτσια, εγώ τα αγόρια δεν μπορούσα να τα δω ερωτικά και αισθανόμουν ότι είμαστε ένα. Εκεί μπερδεύτηκα. Δεν μπορούσα να δω τα αγόρια ερωτικά, αυτό άλλαξε μετά τα 16 μου» αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Έχει να κάνει με το θέμα της συντροφικότητας και το πως είναι κάποιος απέναντί σου. Βέβαια, η θρησκεία μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο και μου έχει πει ο πνευματικός μου ότι δεν είναι κάτι σωστό. Τα έχω λίγο αλλιώς στο μυαλό μου. Δεν επιτρέπεται. Ήταν ένας χρόνος σχέση, μου είχε πάρει και δαχτυλίδι» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-07 19:30:00