Ελλάδα

«Δέχομαι bullying από συνάδελφό μου» απαντά η σύζυγος του δικηγόρου που η 43χρονη ασκούμενη τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία

Απάντηση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο δίνει η σύζυγος του δικηγόρου, τον οποίο η 43χρονη ασκούμενη τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως τονίζει μέσω του συνηγόρου της η σύζυγος του δικηγόρου που έχει καταγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία, η οποία είναι επίσης δικηγόρος, το τελευταίο καιρό δέχεται για διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό της.

Επισημαίνοντας πως «υπάρχουν όρια αξιοπρέπειας μέχρι στην αθλιότητα», η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της».

Και υπογραμμίζει: «Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος, και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας».

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωσή της μέσω του συνηγόρου της  Γιάννη Απατσίδη, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Και στην Αθλιότητα ακόμη υπάρχουν Όρια Αξιοπρέπειας! Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο -2- εκδοχές της.

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις, και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας, είτε ως δήθεν συνεργάτιδος, είτε ως φερόμενης εφήμερης «συντρόφου», ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν «περιστατικό βίας», εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει την δική μου προσωπικότητα, τυποποιώντας με τις πράξεις της την παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα, όπου προβλέπεται «Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του.», αλλά και την κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος μου.

Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μία Κακοποιημένη Γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της. Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος, και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας.

Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει «Ζούγκλα», αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους «αρπακτικά», όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση.

Σε οιονδήποτε συνηγορήσει στην προσβολή της προσωπικότητάς μου, και στην άλωση της οικογενειακής μου ζωής, διά της παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού μας χαρακτήρα, θα υποβληθούν όλα τα δέοντα ένδικα μέσα».

To άρθρο «Δέχομαι bullying από συνάδελφό μου» απαντά η σύζυγος του δικηγόρου που η 43χρονη ασκούμενη τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-24 16:25:46

Back to top button