Γυναίκα

Δέσποινα Καμπούρη: Οι κόρες της φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον Jason Statham και τη Rosie Huntington-Whiteley στην Αντίπαρο

Την Αντίπαρο για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές επέλεξαν η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και τις δύο κόρες τους.

Η Δέσποινα Καμπούρη φέτος πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο της στην εκπομπή Πάμε Δανάη και είναι έτοιμη να επιστρέψει σε κάτι καινούργιο.

Μέχρι τότε όμως, η Δέσποινα Καμπούρη φορτίζει τις μπαταρίες της περνώντας όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα και δεν παραλείπει να μοιράζεται κάποιες από αυτές και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστοσο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί , η Δέσποινα Καμπούρη είχε την τύχη να συναντήσει από κοντά τον Jason Statham με την καλλονή σύζυγό του, Rosie Huntington-Whiteley.

Οι δυο κόρες της παρουσιάστριας, ζήτησαν από το διάσημο ζευγάρι να φωτογραφηθούν, ενώ η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η 8χρονη Χριστίνα πόζαρε σε μια selfie φωτογραφία με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-25 13:00:49

Back to top button