Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: “Δυσκολεύτηκα στην αρχή – Ο Θέμος με έπιασε πραγματικά… |


Στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση αναφέρθηκε η Δέσποινα Καμπούρη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, στην “Ελένη” της Τρίτης.

Έτσι, η ίδια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη: “Ξεκίνησα την τηλεόραση με τον Θέμο Αναστασιάδη, η πρώτη μου φορά ήταν γύρω στα 20. Τελειώσα τη σχολή, δούλεψα στο “Fame Story” και στο “Big Brother” κι ύστερα ξεκίνησα να δουλεύω με τον Θέμο“.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Στην αρχή δεν το διασκέδαζα πολύ, είναι και αυτό που είπατε στο αφιερωματικό βίντεο. Εμένα πραγματικά ο Θέμος με έπιασε από τα μαλλιά μια μέρα και μου είπε να δουλέψω. Είχα πολύ άγχος. Πάντα θα του χρωστάω πολλά πράγματα“.

Η Δέσποινα Καμπούρη ανέφερε επίσης: “Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας, με το δικό του καυστικό χιούμορ του, με τις φοβερές του συνεντεύξεις. Θυμάμαι η εκπομπή ήταν κάθε Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί έπαιζαν παντού έπαιζαν τα θέματα από τη συνεντεύξεις του. Ήταν μία εκπομπή που τροφοδοτούσε, πάντα είχε πολύ καλούς καλεσμένους. Η πιο εύκολη δουλειά ήταν της υπεύθυνης καλεσμένων, πολύ δύσκολα άκουγες τότε “όχι” και από μεγάλα ονόματα”. Δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, είπα πάρα πολύ δύσκολο“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 16:01:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button