Γυναίκα

Δάφνη Μπόκοτα για τα αρνητικά σχόλια: «Δεν είχα καλόπιστες κριτικές, έχω φάει τόσο “ξύλο” που μένω στα άσχημα»

«Μπορείς να κριτικάρεις με κάποια ευγένεια. Τα τελευταία χρόνια γίνεται επιθετικά. Την μετράω πολύ την κριτική», είπε μεταξύ άλλων η Δάφνη Μπόκοτα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Δάφνη Μπόκοτα και μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς και κατά πόσο την έχει επηρεάσει. Η ίδια αναφέρθηκε και στον γιο της και την αντιμετώπισή του στις κακές κριτικές.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από κριτική, η οποία ήταν άδικη. Μέσα ήμουν σμπαράλια και την επόμενη δεν έδειχνα τίποτα. Έχω ξενυχτήσει για μία κριτική, για το άδικο του πράγματος, για την Eurovision. Επειδή δεν είχε πει την λέξη “τώρα” όταν άνοιξαν οι γραμμές, έγινε χαμός.

Στην Ελλάδα έχουμε και αυτό το “εγώ το κάνω καλύτερα”, δεν σεβόμαστε ειδικότητες, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Έτσι, μειώνοντας τον άλλον νομίζεις πως θα ανέβεις εσύ», είπε η Δάφνη Μπόκοτα.

Και πρόσθεσε: «Η κριτική με επηρεάζει και σήμερα. Μου αρέσει αυτό γιατί κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιωθείς. Μπορείς να κριτικάρεις με κάποια ευγένεια. Τα τελευταία χρόνια γίνεται επιθετικά. Την μετράω πολύ την κριτική. Αγανακτώ αλλά την μετράω».

Στη συνέχει η ίδια είπε: «Μπορεί να με διαλύσει αλλά θα συνεχίσω. Δεν είχα καλόπιστες κριτικές εγώ. Έχω φάει τόσο “ξύλο” που έχω μείνει στα άσχημα. Ως μαμά ούτε εγώ κάνω πάντα καλόπιστες κριτικές.

Σε σχέση με εμένα, ο γιος μου δεν καταλαβαίνει τίποτα από την αρνητική κριτική. Την φιλτράρει πολύ πιο άνετα από εμένα. Ίσως επειδή είναι στη γενιά των social media. Δεν θα δώσει δεύτερη σκέψη».

Και κατέληξε: «Παρά τα όσα λέχθηκαν ή γράφτηκαν, εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Και αυτό είναι η δική μου δικαίωση. Θεωρώ πως τα να αντιδράς με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο άλλος είναι λάθος».

To άρθρο Δάφνη Μπόκοτα για τα αρνητικά σχόλια: «Δεν είχα καλόπιστες κριτικές, έχω φάει τόσο “ξύλο” που μένω στα άσχημα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-23 17:03:00

Back to top button