Showbiz

Δάφνη Καραβοκύρη: “Έχω δεχτεί σωματική βία που πέρασε ξώφαλτσα” |


Στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη και την εκπομπή “I Love ΣουΚου” μίλησε η Δάφνη Καραβοκύρη και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το δημοφιλές της podcast, το ενδεχόμενο να βρεθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει από σύντροφό της.

Μιλώντας αρχικά για το podcast στο YouTube ανέφερε πως “Χρειαζόμουν κάτι ξεσηκωτικό, δημιουργικό, κάτι πρωτοποριακό. Μου είχαν κοπεί τα ποδάρια, όχι για το τι θα πουν οι δικοί μου αλλά για το τι θα πω εγώ στον εαυτό μου βλέποντας με σε αυτό το περιεχόμενο. O μπαμπάς μου είναι ο μεγαλύτερός μου φαν, μου λέει να μη γελάω τόσο πολύ. Με έχει φλερτάρει καλεσμένος του podcast. Ξέρω ότι έχει ενδιαφερθεί η τηλεόραση γα το sex podcast αλλά τους όρους θα πρέπει να τους δούμε. Δεν εννοώ στα οικονομικά αλλά στο τι θα μείνει και τι θα φύγει.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως “Οι πιο σέξι καλεσμένοι ήταν ο Άρης Σοϊλέδης που έχει κάτι πολύ παιχνιδιάρικο μέσα του και ο Μάκης Παπασημακόπουλος γιατί έχει ένα μυστήριο. Με φλερτάρουν γυναίκες και αυτό μου αρέσει. Αν και είμαι στρέιτ, φυσικά και μου αρέσει να με φλερτάρουν οι γυναίκες. Τις θαυμάζω τις γυναίκες, τις θεωρώ υπέροχα πλάσματα… Μου έστελναν πολλές γυμνές φωτογραφίες στα social media και τη μέρα που τις ανέβασα, λέγοντας ότι είναι ποινικό αδίκημα, σταμάτησαν να μου στέλνουν. Θεωρώ ότι το μήνυμα πέρασε”.

Σχετικά με το αν θα κάνει κάτι τηλετυπικά, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι “Είμαι σε συζητήσεις για του χρόνου. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση, θέλω να είμαι κομμάτι της. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη, είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της τηλεόρασης”.

Επιπλέον αποκάλυψε πως “Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη, γιατί σε τρώει από μέσα. Κι έχω δεχτεί και βία σωματική, ξώφαλτσα όμως πέρασε και ευτυχώς τελείωσε. Έμεινα εκεί, δεν έφυγα αμέσως. Και εκείνη η σχέση ήταν που με έκανε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία και να πω στη γυναίκα αυτή ότι ‘εγώ θέλω να φύγω, πώς να το κάνω;’ Μέσα σε δύο εβδομάδες είχα χωρίσει, μετά από τρία χρόνια σχέσης”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 07:00:00

Back to top button