Παράξενες ειδήσεις

Γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί ο άντρας της έσφιγγε τα καπάκια των βάζων πολύ δυνατά

Γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί ο άντρας της έσφιγγε τα καπάκια των βάζων πολύ δυνατά

Στη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής μας, έχουμε ακούσει ουκ ολίγους απίθανους λόγους διαζυγίου.

Ότι θα ζητούσε διαζύγιο μια γυναίκα επειδή ο σύζυγός της έκλεινε με απίστευτη δύναμη τα… καπάκια των βάζων αυτό είναι κάτι που προκαλεί έντονη έκπληξη!

Σύμφωνα με τον Independent, σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Reddit που μοιράστηκε μια γυναίκα στο δημοφιλές subreddit «Am I Am The A**hole?», εξήγησε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον σύζυγό της, ακόμη και πριν παντρευτούν, εκείνος έσφιγγε τα καπάκια στα βάζα σε σημείο που δεν μπορούσε να τα ανοίξει μόνη της.

«Δεν ήταν μεγάλο θέμα αν ήταν εκείνος εκεί, αλλά αν ήμουν μόνη μου, ήταν τόσο ενοχλητικό. Περισσότερες φορές απ’ όσες μπορώ να μετρήσω, δεν μπορούσα να ανοίξω ένα βάζο», εξήγησε.

Περιέγραψε αυτή τη συνήθεια ως ένα είδος κύκλου, όπου κρατούσε τον θυμό της μέσα της μέχρι να φτάσει σε οριακό σημείο και να ξεσπάσει πάνω στα καπάκια των βάζων, μέχρι να ηρεμήσει και ο κύκλος να επαναληφθεί.

«Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να “κρατήσει το φαγητό φρέσκο”. Μετά από πολλές διαφωνίες γι’ αυτό και την επιμονή μου ότι δεν πιστεύω ότι κρατάει τίποτα φρέσκο και ακόμα κι αν κάνει τα πράγματα να διαρκούν περισσότερο δεν με νοιάζει αν αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να φάω το αναθεματισμένο φαγητό μου όποτε θέλω. Απλά θα αντικαταστήσω τα πράγματα που χαλάνε γιατί είναι κλειστά κανονικά. Στη συνέχεια, η δικαιολογία ήταν ότι είναι μια συνήθεια», συνεχίζει η ανάρτηση στο Reddit.

Ο γείτονας που άνοιγε τα βάζα 

Μια μέρα ο σύζυγός της έλειπε για 10 ημέρες και πάλι δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε ένα βάζο. Κατέληξε να συναντήσει τον γείτονά της, ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαζόταν, οπότε τον έβαλε να προσπαθήσει να ανοίξει όλα τα βάζα στο σπίτι της.

«Είπε ότι με έχει ακούσει να φωνάζω για τα υπερβολικά σφιγμένα καπάκια των βάζων όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά αναλογίστηκε αν ήμουν τρελή ή αν ο σύζυγός μου όντως σφίγγει υπερβολικά τα καπάκια των βάζων», έγραψε η γυναίκα στο Reddit.

«Είπε ότι αυτό το έγινε επίτηδες. Ήταν κάθε βάζο και είμαι σίγουρη ότι δεν χρησιμοποιεί τακτικά πάστα καυτερής πιπεριάς ή πουρέ μάνγκο ή οποιοδήποτε άλλο φανταχτερό μαγειρικό υλικό. Μετά κράτησε τα δύο βάζα που δεν μπορούσε να ανοίξει και είπε, “δεν ξέρω γιατί το κάνει”».

«Αιφνιδιάστηκε απόλυτα»

Αν και ο γείτονας ζήτησε αργότερα συγγνώμη για το σχόλιό του, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα σφιχτά καπάκια  και επικοινώνησε με δικηγόρο για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Διευκρίνισε ότι αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα που παρατήρησε στον γάμο τους και πως ο σύζυγός της «αιφνιδιάστηκε απόλυτα» από την είδηση.

«Ακόμα δεν παραδέχεται ότι έσφιγγε τα καπάκια επίτηδες. Πρότεινε να πάμε σε σύμβουλο γάμου, αλλά αρνήθηκα», συνέχισε η ανάρτησή της. «Δεν έχω ιδέα γιατί θα έσφιγγε κάθε καπάκι τόσο σφιχτά που δεν θα μπορούσα να το ανοίξω. Δεν μου έχει δώσει κανέναν λόγο. Ακόμα δεν παραδέχεται καν ότι το έκανε επίτηδες. Αλλά η πάστα καυτερής πιπεριάς είναι στο πίσω μέρος του ψυγείου. Τη χρησιμοποιώ μόνο όταν φτιάχνω ινδικό φαγητό. Είναι πίσω από άλλα πράγματα. Δεν την έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν είναι κάτι που μπορείς να βάλεις στο φαγητό χωρίς να το μαγειρέψεις. Η πάστα πιπεριού δεν θα μπορούσε να είναι τυχαία. Δεν θα μπορούσε. Μπορεί να έβαζε πουρέ μάνγκο στο τοστ του ή στο πλιγούρι του, αλλά η πάστα πιπεριού δεν θα μπορούσε να είναι τυχαία».

To άρθρο Γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί ο άντρας της έσφιγγε τα καπάκια των βάζων πολύ δυνατά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button