Κόσμος

Γυναίκα βούτηξε στη λίμνη με τις πολικές αρκούδες στο ζωολογικό κήπο Βερολίνου και παραλίγο να την κατασπαράξουν

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε στον ζωολογικό κήπο στο Βερολίνο, διακόπηκε απότομα από κραυγές πανικού όταν μια γυναίκα βούτηξε στη λίμνη με τις πολικές αρκούδες.

Προς σοκ των θεατών, μια 32χρονη γυναίκα βρισκόταν πλέον μέσα στη λίμνη με τα άγρια αυτά ζώα, στο ζωολογικό κήπο στο Βερολίνο. 

Το περιστατικό συνέβη μια Παρασκευή την άνοιξη του 2009, όπου ντόπιοι και τουρίστες συνέρρεαν στο ζωολογικό κήπο. Τα πλήθη έσφυζαν από ενθουσιασμό για να δουν την ατραξιόν-σταρ του ζωολογικού κήπου: την οικογένεια των τεσσάρων πολικών αρκούδων.

Ήταν η ώρα του ταΐσματος και, ως συνήθως, οι αρκούδες μαγνήτιζαν τεράστιο πλήθος. Ωστόσο οι αρκούδες είναι άκρως επικίνδυνα ζώα – που ακόμη και οι φύλακες του ζωολογικού κήπου δεν μπαίνουν στο χώρο τους.

Η 32χρονη γυναίκα σκαρφάλωσε τον περιμετρικό τοίχο των τριών μέτρων και πήδηξε στο παγωμένο νερό.

Οι επισκέπτες «πάγωσαν» στη θέα της γυναίκας που κατευθυνόταν προς τις πολικές αρκούδες που ήταν σκαρφαλωμένες σε ένα βραχώδες νησί στο κέντρο του περιβόλου.

Για την απερίσκεπτη απόφασή της η γυναίκα θα πλήρωνε το τίμημα.

Ενώ οι περισσότερες ήταν απασχολημένες με το γεύμα τους, μία από αυτές εντόπισε την επισκέπτρια και κατευθύνθηκε προς το μέρος της, προτού ορμήσει προς την κατεύθυνση της γυναίκας.

Απίστευτες φωτογραφίες απαθανάτισαν την αρκούδα καθώς όρμησε πάνω στη γυναίκα, δαγκώνοντας το πίσω μέρος του λαιμού της.

Ευτυχώς, πριν συμβεί η τραγωδία, η γυναίκα άρχισε να τρέχει μανιωδώς για να ξεφύγει από το κλουβί.

Σε έναν απότομο τοίχο οι φύλακες του ζωολογικού κήπου που πέταξαν σωσίβια, ενώ άλλοι πετούσαν κομμάτια κρέατος προς τις αρκούδες για να αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα.
Οι ηρωικές προσπάθειες των φροντιστών του ζωολογικού κήπου και οι πανικόβλητες προσπάθειες διαφυγής της γυναίκας καταγράφηκαν σε βίντεο που ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας – όπως το παρουσιασε σήμερα (26.10.2024) η daily mail.

To άρθρο Γυναίκα βούτηξε στη λίμνη με τις πολικές αρκούδες στο ζωολογικό κήπο Βερολίνου και παραλίγο να την κατασπαράξουν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 13:06:00

Back to top button