Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με… |


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το “Happy Day” αναφέρθηκε στις δυσκολίες της καθημερινότητάς του και τη μοναξιά που αισθάνεται σε αρκετές φάσεις της ζωής του, αλλά και για τη προσωπική του ζωή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Γιώργος Χρυσοστόμου:

Διαβάστε Επίσης

Γιώργος Χρυσοστόμου:

“Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές, κι όμως εκεί είναι ο κόσμος. Είναι όμως κάποιες στιγμές κομβικές μέχρι τώρα στα 44 μου που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγο μοναξιά. Άγχος έχω όλη μέρα. Ξυπνάω το πρωί και αναστενάζω. Καμιά φορά το άγχος μου γίνεται δημιουργικό και άλλες φορές μπορεί να με νικήσει λίγο και να απογοητευτώ. Σε σοβαρά ζητήματα λειτουργώ με μεγάλη ψυχραιμία και σε κάτι μικρό μπορεί να αποσυντονιστώ τελείως” είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

“Έχω κόκκινες γραμμές στην επιλογή συντρόφου, αλλά είναι θέμα ηλικίας, όχι χαρακτήρα. Είμαι πλέον σε μια φάση που αν δεν έτσι τα πράγματα όπως θα μου γεμίσουν τη μπαταρία, καλύτερα μόνος μου. Θα δω 3-4 πράγματα που θα τα μετρήσω πάρα πολύ. Ένα από αυτά είναι η ανταλλαγή ενέργειας, σε φροντίζω, με φροντίζεις. Πιστεύω ότι υπάρχει ο σύντροφος που θα κουμπώσει μαζί σου αλλά είναι δύσκολο να τον βρεις. Δε θα απαντήσω αν έχω βρει αυτή τη σύντροφο” πρόσθεσε.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 09:01:00

Back to top button