Showbiz

Γιώργος Περρής: “Ήταν ένα πολύ βίαιο και επίπονο διαζύγιο, μεταμορφώθηκα… |


Καλεσμένος στο “Καλύτερα Αργά” της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Γιώργος Περρής και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του και το πόσο καθοριστικό ήταν για τη ζωή του.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο, ο δημοφιλής ερμηνευτής ανέφερε αρχικά πως “Μέχρι τα πέντε μου ήμουν πάρα πολύ ζωηρός και στα πέντε μου, που χώρισαν οι γονείς μου και ήταν ένα πολύ βίαιο και επίπονο διαζύγιο, μεταμορφώθηκα στο παιδί – έπιπλο. Όπου με ακουμπούσες, έμενα εκεί και περίμενα. Ήμουν πολύ ντροπαλός, πολύ κλειστός”.

Προσέθεσε μάλιστα ότι “Μετά από έξι χρόνια ψυχανάλυσης, θα σου πω με ψυχραιμία πλέον ότι όλο αυτό (σ.σ. ο χωρισμός των γονιών) είναι ένα τραύμα, το οποίο σου αφήνει κονσέρβες που κάνουν θόρυβο ενίοτε και έρχονται και σου χτυπάνε κάποια καμπανάκια. Όπως είναι οι Αμερικάνοι, όταν παντρεύονται, που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και βάζουν τις κονσέρβες από πίσω. Είναι ένα τραύμα το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσεις, να το αναλύσεις. Απαλύνεται, βεβαίως, με τον χρόνο. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εξαιρετικά επίπονο, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε οδηγήσει σε βαθιά ανασφάλεια και αυτοκαταστροφή ενίοτε”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Περρής σημείωσε ότι “Βεβαίως και το πέρασα αυτό (σ.σ. την ανασφάλεια και την αυτοκαταστροφή). Νομίζω ότι όσο πιο κοντά φτάσεις στο να ανακαλύψεις τον κήπο σου πραγματικά, γιατί ο κήπος σου δεν μπορεί αν είναι μόνο τριαντάφυλλα. Θα έχει γαϊδουράγκαθα και γρασίδι. Όσο πιο πολύ δουλέψεις στο να τα δεις όλα αυτά, τόσο καλύτερος καλλιτέχνης θα είσαι. Γιατί τόσο πιο κοντά θα είσαι στον εαυτό σου άρα και στους υπόλοιπους ανθρώπους”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 07:00:00

Back to top button