Γυναίκα

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και η αντίδραση της Μαρίνας Πατουλη

Έκπληξη προκάλεσε πριν από λίγες ώρες η είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας ξανά από την κατά περίπου τριάντα χρόνια νεότερη σύντροφό του Νάνσυ Κοίλου

Ο Γιώργος Πατούλης έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Σταυράκη, ωστόσο σε επικοινωνία που είχε με τη Σάσα Σταμάτη την Κυριακή 25/8, διέψευσε την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Σε νέα επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τον πρώην περιφερειάρχη, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο ίδιος παραδέχτηκε το χαρμόσυνο γεγονός και διευκρίνισε ότι δεν ισχύει η πληροφορία ότι περιμένουν δίδυμα.

«Πρόκειται για καθαρά οικογενειακό και προσωπικό μου θέμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω. Δεν είναι ετοιμόγεννη» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε, επίσης, ότι δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και πως αυτό θα το κάνει, αν και όταν το αποφασίσει ο ίδιος.

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε και με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τον 20χρονο σήμερα Αλέξανδρο, η οποία του στέλνει τις ευχές της και τόνισε ότι: «Καθένας και καθεμία από εμάς έχει την ελευθερία των επιλογών της προσωπικής είτε της επαγγελματικής του ζωής».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-27 10:00:10

Back to top button