Γυναίκα

Γιώργος Παπαγεωργίου για την γέννηση της κόρης του: «Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 31/5 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς είναι να είναι μπαμπάς μιας κόρης, αλλά και για το πώς βίωσε την εμπειρία του τοκετού δίπλα στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πολλές γυναίκες. Πάντα εκτιμούσα και θαύμαζα τη γυναικεία φύση. Οι γυναίκες δίπλα στις οποίες μεγάλωσα, ήταν πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη… Οπότε για μένα, όλο αυτό το κομμάτι της γυναικείας φύσης μου ήταν κάτι πολύ οικείο. Όταν λοιπόν μάθαμε με τη Δανάη ότι θα κάνουμε κόρη, πέταξα από τη χαρά μου, ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι».

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Στη συνέχεια, αυτό που είδα που έκανε η γυναίκα μου μαζί με τη μαία στον τοκετό… Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα όνειρο. Φοβήθηκα γιατί είναι το άγνωστο. Είναι αυτό που λέω, ότι υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός. Όλο αυτό που περνάει η γυναίκα στην εγκυμοσύνη είναι κάτι στο οποίο στέκομαι, το θαυμάζω και προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-31 22:00:27

Back to top button