Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: “Είναι πολύ δύσκολο να δικαιωθεί το θύμα στην Ελλάδα και… |


Στην κάμερα των “The Weekenders” και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος, αναφερόμενος στην πορεία του στο θέατρο αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν διάσημα πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιστρέφω στο θέατρο της Ελλάδας μετά από 11 χρόνια. Στην Αμερική έπαιζα, όσο ήμουν. Γενικώς, όπως φαντάζεσαι, είχα πολλές προτάσεις για θέατρο από τη στιγμή που γύρισα αλλά δεν ήθελα να κάνω μαζί θέατρο και γυρίσματα. Το έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου” δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Μιλώντας για τη σχέση του με την μητέρα του, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως “Ευτυχώς, είμαι τυχερός γιατί οι γονείς μου ζουν. Έχ παίξει ρόλους που έχουν χάσει τους γονείς τους αλλά βλέπω από γνωστούς και φίλους μου που έχουν χάσει τους γονείς τους και λέω ‘Πως γίνεται όταν δεν υπάρχει ο άλλος, πώς γίνεται ο διάλογος χωρίς ανταπόκριση’. Με τη μητέρα μου διαφωνούμε για τα πάντα. Το πιο βασικό το φαγητό. Δεν τρώω σχεδόν 10 χρόνια κρέας”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Καραμίχος διαμήνυσε ότι “Και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα παίζουν οι άνθρωποι με το σκοτάδι και κακοποιούν άλλες ψυχές. Με τη διαφορά ότι στο εξωτερικό έχει μεγάλες πιθανότητες να δικαιωθεί ένας άνθρωπος ακόμα και μεγάλο να είναι το όνομα. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι που δημιουργούν τέτοιες συνθήκες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Είναι πολύ δύσκολο να δικαιωθεί το θύμα στην Ελλάδα και για αυτό φοβάται να μιλήσει”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 16:00:00

Back to top button