Αθλητικά

Γιόβετιτς: «Νιώθω άνετα στην Κύπρο, κορυφαίος συμπαίκτης μου ο Αγουέρο»

«Αισθάνομαι άνετα από τότε που ήρθα στην Κύπρο. Δεν είμαι εδώ και καιρό, γιατί είχα υποχρεώσεις στην εθνική ομάδα, αλλά επέστρεψα και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο».

Λόγια του Στέβαν Γιόβετιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα meridiansport.

«Πρώτα έπαιξα το ημίχρονο και μετά ξεκίνησα τον επόμενο αγώνα ως βασικός. Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω υπέροχα σωματικά και σιγά-σιγά όλα θα έρθουν από μόνα τους. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Παίζουμε στο γήπεδο που παίζει και η εθνική ομάδα. Η Ομόνοια είναι ένας διάσημος σύλλογος με μεγάλη βάση φιλάθλων. Μου αρέσει το κλίμα στη Λευκωσία. Είμαι λάτρης των εξωτικών προορισμών. Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την άφιξή μου ήταν το διετές συμβόλαιο. Λόγω της οικογένειας, αυτό το τμήμα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πρέπει να τους σκεφτώ. Οι συχνές κινήσεις δεν είναι πρακτικές. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά κυρίως με μικρότερο συμβόλαιο – μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Είδα την επιθυμία της διοίκησης να με προσλάβει και από την αρχή ήταν έτοιμοι να μου προσφέρουν μεγαλύτερη παραμονή. Προς το παρόν όλα είναι σε υψηλό επίπεδο»., πρόσθεσε ο 34χρονος Μαυροβούνιος διεθνής επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιόβετιτς, ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίστηκε στη διάρκεια της καριέρα του, έπαιξε και στη Μάντσεστερ Σίτι (2013-2016), ξεχώρισε τον συμπαίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλους έως τώρα:

«Έχω παίξει με μια χούφτα φανταστικούς παίκτες, αλλά αν πρέπει να διαλέξω έναν, είναι σίγουρα ο Σέρχιο Αγουέρο. Είχαμε μια υπέροχη σχέση από τότε που ξεκινήσαμε και τώρα ανταλλάσσουμε κατά καιρούς μηνύματα. Κορυφαίος σκόρερ, αυτό δεν είναι κάτι νέο για το κοινό. Όλοι ξέρουν τι φοβερός είναι, αλλά ήταν εξαιρετικά εύκολος τύπος, χαλαρός, αδιάφορος στις προπονήσεις. Τον κοιτάς και δεν καταλαβαίνεις. Πριν την προθέρμανση, τον βλέπεις να παίζει παιχνίδια στο τηλέφωνό του. Δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορεί να τρέξει και μετά έρχεται το παιχνίδι και βάζει δύο-τρία γκολ για πλάκα. Δεν τον ένοιαζε με ποιον έπαιζε, ήταν φόβος και τρόμος για την Άρσεναλ, την Τσέλσι, τη Γιουνάιτεντ. Ήταν τρομερά δύσκολος στη φύλαξη. Χαμηλό κέντρο βάρους, εξαιρετικός έλεγχος της μπάλας. Δεν μπορούσες να τον σταματήσεις», είπε ο Στέβαν Γιοβετιτς.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 17:48:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button