Ελλάδα

Για 150 μέτρα σύρθηκε το ΙΧ στο τροχαίο με τους 4 νεκρούς στην Ξάνθη – Εργαζόμενοι στην ίδια εταιρεία τα θύματα με τους επιβαίνοντες του λεωφορείου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος με τους τέσσερις νεκρούς και τον ένα βαριά τραυματία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16.06,.2024) στην Ξάνθη.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας. γύρω στις 8 το πρωί Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα. 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι είναι από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία. Μαζί τους, επέβαιναν μία Χαλκιδέα φοιτήτρια στην Κομοτηνή και μία αλλοδαπή, όπως αναφέρει το egnomi.gr.

Η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν για μπάνιο στο Νέστο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο. Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και από μια άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκαν νεκροί, δύο άνδρες 26 και 27 ετών αντίστοιχα και δυο γυναίκες 28 και 22 ετών.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου ένας άνδρας 22 ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι το αυτοκίνητο πετάχτηκε 150 μέτρα μακριά.

Από το λεωφορείο ελαφρά τραυματίας είναι ο 52χρονος οδηγός, και άλλα τρία άτομα με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Όπως γράφει egnomi.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Χαλκιδέοι συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας στην εκδήλωση της οποία συμμετείχαν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

To άρθρο Για 150 μέτρα σύρθηκε το ΙΧ στο τροχαίο με τους 4 νεκρούς στην Ξάνθη – Εργαζόμενοι στην ίδια εταιρεία τα θύματα με τους επιβαίνοντες του λεωφορείου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 13:46:04

Back to top button