Παράξενες ειδήσεις

Γιατροί στην Ινδία αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες και μαχαίρι από το στομάχι άνδρα – Το «κατηγορώ» της μητέρας του

Γιατροί στην Ινδία αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες και μαχαίρι από το στομάχι άνδρα – Το «κατηγορώ» της μητέρας του

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν γιατροί στην Ινδία, οι οποίοι αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες, ακόμη και ένα μαχαίρι από το στομάχι ενός νεαρού άνδρα.

Όπως γράφει η New York Post που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, η είδηση από την Ινδία και τα απίθανα ευρήματα που «ψάρεψαν» οι γιατροί από το στομάχι ενός νέου – όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο είναι γύρω στα 20 – έχει γίνει viral.

Το θέμα, που σίγουρα αποτελεί γροθιά στο στομάχι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η μητέρα του ανώνυμου ασθενούς παρατήρησε ότι έλειπαν τα κλειδιά της ντουλάπας της, ανέφερε το Viral Press.

Όταν ρώτησε τον γιο της πού βρίσκονταν, εκείνος της απάντησε ότι τα είχε καταπιεί – μια δήλωση που αρχικά εξέλαβε ως αστείο.

Ωστόσο, εν αγνοία της εκείνη τη στιγμή, ο άνδρας είχε όντως καταπιεί τα κλειδιά.

Συνειδητοποίησε ότι δεν έλεγε ψέματα μιας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο στο Motihari του Bihar, όπου ένας υπέρηχος αποκάλυψε ότι είχε καταπιεί τα εν λόγω κλειδιά μαζί με άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που ακολούθησε, ο χειρουργός Dr. Kumar και η ομάδα του εξήγαγαν επίσης νυχοκόπτες και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Παρά την ευαίσθητη φύση της επέμβασης, ο ασθενής φέρεται να αναρρώνει καλά.

Η μητέρα του κατηγόρησε τον εθισμό του στα social media και το διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι η ψυχική του υγεία επηρεάστηκε από τον υπερβολικό χρόνο που περνά μπροστά σε μια οθόνη.

Πάντως, η επίσημη διάγνωση του άνδρα παραμένει ένα μυστήριο.

Ωστόσο, οι ενέργειές του θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι ενδεικτικές της pica, μιας κατάστασης ψυχικής υγείας όπου ο πάσχων «καταπίνει καταναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι τρόφιμα».

Η πάθηση πλήττει κυρίως μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες και άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές όπως διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, νοητική αναπηρία, ακόμη και σχιζοφρένεια.

To άρθρο Γιατροί στην Ινδία αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες και μαχαίρι από το στομάχι άνδρα – Το «κατηγορώ» της μητέρας του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button