Auto

Γιατί κάποιος να φτιάξει μια 6τροχη Ferrari Testarossa; [video]

Η Gas Monkey Garage έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις εκκεντρικές της μεταμορφώσεις της Ferrari Testarossa. Πέρσι μας σόκαρε με την «Testa», όπου αντικατέστησε τον περίφημο 12κύλινδρο κινητήρα με ηλεκτρομοτέρ της Tesla.

Τώρα, έχει σκοπό να χωρέσει τρεις άξονες στο επιμηκυμένο κλασικό αμάξωμα της Ιταλίδας. Ο βελτιωτικός οίκος που εδρεύει στο Dallas των ΗΠΑ αγόρασε πέρσι πέντε γνήσιες Ferrari Testarossa, ώστε να έχει υλικό για τις ευφάνταστες δημιουργίες του. Όλες είχαν χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της ταινίας «Infinite» και δεν ήταν ακριβώς σε καλή κατάσταση. Βούτυρο στο ψωμί για τους τολμηρούς Αμερικανούς, που έτσι κι αλλιώς προβαίνουν σε ιδιαίτερες μετατροπές.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε 6τροχες κατασκευές σε θηριώδη αμερικανικά pick-up. Αλλά σε ένα κλασικό αριστούργημα όπως η Testarossa;

Τώρα, οι πληροφορίες μας εξαντλούνται στο βίντεο που ανάρτησε ο λογαριασμός Hvber.Media στο Instagram και δείχνει τα τεράστια καπούλια της Ιταλίδας πάνω σε τρέιλερ, κάπου στο Τέξας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρελαίνει το Apocalypse Hellfire 6×6 του Luka Dončić

Το πρότζεκτ φαίνεται ημιτελές και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η κίνηση θα στέλνεται και στον τρίτο άξονα. Ή αν οι τελευταίοι τροχοί θα είναι απλώς διακοσμητικοί. Όπως και να έχει, είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα κι ανυπομονούμε να δούμε το αυτοκίνητο ολοκληρωμένο.

Περίπου ένα χρόνο πριν, η Gas Monkey Garage τάραξε και πάλι τα νερά με τον εξηλεκτρισμό μιας Ferrari Testarossa. Δεν ξέρουμε τι ήταν πιο ακραίο, η χρήση ηλεκτροκινητήρα από Tesla ή η τοποθέτηση της θέσης οδήγησης στο κέντρο. Επιτρέποντας στην Testa — ίσως το Teslarossa να ήταν ακόμα πιο ταιριαστό όνομα — μια διάταξη αλά McLaren F1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ferrari Testarossa από το μέλλον, 3θέσια και ηλεκτρική!

Αφαίρεσε μάλιστα την οροφή, αλλά αυτό είναι ελάσσον μπροστά στις υπόλοιπες επεμβάσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι η Testarossa δεν προσφέρθηκε ποτέ επισήμως ως κάμπριο — με μία και μόνη εργοστασιακή εξαίρεση — αλλά ο Pininfarina δημιούργησε ελάχιστες για πελάτες με βαθιές τσέπες.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 11:46:35

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button