Γυναίκα

Γιάννης Σπαλιάρας για τη δήλωση γύρω από τις 4.000 γυναίκες: «Δεν τα μετράμε τα κορίτσια, δεν είναι παγωτά»

Στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» στο διαδικτυακό κανάλι του N1 Casino στο YouTube μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος απάντησε για τη viral δήλωσή του γύρω από τις 4.000 γυναίκες, τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor αλλά και τις επιδείξεις μόδας.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει την Ελληνίδα celebrity που τον ελκύει περισσότερο.

«Τελικά η ατάκα έκανε… δουλίτσα. Δεν θα την ξανάκανα, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Ήταν μια αυθόρμητη δήλωση. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα τότε, το 2015 με τα capital controls. Ίσως ήθελε ο κόσμος να χαλαρώσει λίγο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Δεν τα μετράμε τα κορίτσια, δεν είναι παγωτά. Ποτέ μου δεν μετρούσα, είπα ένα νούμερο έτσι τυχαία. Άλλωστε, πώς θα μπορούσαν να είναι ακριβώς 4.000; Πολλοί είπαν ότι το έκανα για να προκαλέσω. Αν παρατηρήσει κανείς την πορεία μου, καταλαβαίνει ότι δεν γενικά δεν το κάνω αυτό», τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας για την πολυσυζητημένη δήλωσή του.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις Ελληνίδες celebrities που του αρέσουν περισσότερο, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχθηκε: «Θα πω κάτι πολύ κλασικό και διαχρονικό. Επειδή τις έχω δει όλες σχεδόν από κοντά και βλέπεις αυτό που βγάζει, θα σου πω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία προσωπικότητα που ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-04 12:40:05

Back to top button