Γυναίκα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεκίνησε η δικογραφία για το τραγικό δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής

Στην κάμερα της Super Κατερίνα μίλησε ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ξεκίνησε η δικογραφία για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής.

«Η τροχαία της Νέας Ιωνίας, όπως όφειλε, διόρισε πραγματογνώμονα ο οποίος αφού ελέγξει όλα τα περιστατικά και τις συνθήκες θα γνωμοδοτήσει για το τι ακριβώς συνέβη και πως. Αυτό έχει γίνει σε συνδυασμό με έναν ικανότατο αξιωματικό της τροχαίας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή και διενεργεί την προανάκριση και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα στα οποί θα καταλήξουμε θα είναι αξιόπιστα.

Από τη μεριά μας κι εμείς θέλουμε να συνδράμουμε και τις ενέργειες της τροχαίας και του κ. πραγματογνώμονα, έχοντας διορίσει τεχνικό σύμβουλο. Δεν έχουμε κληθεί να καταθέσουμε στο στάδιο της προανάκρισης. Όταν συμβεί, θα ενημερωθείτε. Ο Γιάννης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και του έχει στοιχίσει. Όταν αισθανθεί έτοιμος, θα συνεχίσει τη δουλειά», είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Υπενθυμίζεται  πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτιού σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου το οποίο, σύμφωνα με βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κινούνταν με ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει το αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP και εξετράπη αριστερά της πορείας του προσκρούοντας πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, οι οποίοι εκείνη την ώρα κατευθύνονταν προς τη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να τραυματιστεί θανάσιμα και ο δεύτερος σοβαρά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-11 12:40:50

Back to top button