Γυναίκα

Γιάννης Αϊβάζης & Μαρία Κορινθίου: Χωρισμός βόμβα μετά από 14 χρονιά γάμου

Τίτλους τέλους αποφάσισαν να ρίξουν στη σχέση τους ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγαριού -η Μαρία πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής- «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού.

Ωστόσο προτεραιότητά τους είναι η αρμονική σύνδεση της οικογένειάς τους, και κυρίως η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη (στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, οι τρεις τους θα πάνε στην Κρήτη για διακοπές).

Μάλιστα ο χωρισμός δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Σήμερα, η οικογένεια συνεχίζει να μένει μαζί στο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό – οι δύο ηθοποιοί έχουν την εταιρία παραγωγής Aikor Productions με την οποία δουλεύουν πάνω σε μεγάλα projects. Επίσης, παρά τον χωρισμό τους, από τον Οκτώβριο θα παίξουν στην παράσταση της Ρέινας Εσκενάζυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο έργο «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου.

Ίσως η παράσταση αυτή να έρχεται συμπτωματικά σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή των ίδιων των πρωταγωνιστών που θα αφηγηθούν σκηνικά την ιστορία δύο άνθρωπων που με δεδομένη την αγάπη, αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια του εαυτού τους, μέσα από την ισοπεδωτική καθημερινότητα, που καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα και αναθεωρεί τις σταθερές του. Όσοι πάντως ξέρουν τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, μιλούν για δύο ανθρώπους που δεν θα πάψουν ποτέ να αγαπούν ο ένας τον άλλον.

To love story του ζευγαρίου

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2008 σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα, όπου στο ενδιάμεσο μιας διπλής παράστασης ο Γιάννης κλήθηκε να δώσει ένα βραβείο με τη Μαρία Κορινθίου να βρίσκεται μέσα στο κοινό.

Αρκούσε ένα απλό «Γειά σου Γιάννη, είμαι η Μαρία», για να γίνει αυτό το μαγικό ταρακούνημα που νιώθεις την πρώτη στιγμή που γνωρίζεις τον άνθρωπό σου και βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι αξίζει να παλέψεις για εκείνον.

Γυρνώντας στην Αθήνα άρχισε η πρώτη τριβή μεταξύ τους και με τον καιρό άρχισαν να διαπιστώνουν πως η φλόγα ανάμεσά τους δεν ήταν εύκολο να σβήσει. Μέχρι που κάποια στιγμή τυχαία βρέθηκαν για φαγητό αποκλεισμένοι στα χιόνια.

Εκεί ήταν που ξεκίνησε το ταξίδι του έρωτά τους, ενώ το πρώτο διάστημα μαζί με εκείνον την διεκδικούσε κι ένας γνωστός τραγουδιστής, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Γιάννης Αϊβάζης.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-10 15:22:48

Back to top button