Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς αγκαλιάστηκαν μετά το Ελλάδα

Ο ένας πανηγύρισε πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού και ο άλλος δεν θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν μετά το τέλος του Ελλάδα – Σλοβενία (96-85).

Η Εθνική μπάσκετ “σάρωσε” τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με 96-68 στο κατάμεστο ΣΕΦ και προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά. Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, κόντρα στο νικητή του αποψινού Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία (21:00).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 13 πόντους σε 20 λεπτά στο παρκέ, μάζεψε 4 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ κόντρα στη Σλοβενία. Απ’ την άλλη, Ντόντσιτς που είχε σημειώσει triple double και στα δύο ματς του ομίλου, με Νέα Ζηλανδία και Κροατία, αυτή τη φορά είχε, πέρα από τους 21 πόντους (5/9 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και… 10 λάθη!

Σε μια… παραδοχή ήττας, ο Λούκα Ντόντσιτς πήγε στον πάγκο της Σλοβενίας, αρκετά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Απ’ τη μεριά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 20:52 λεπτά.

Οι δυο mega-star του ΝΒΑ αγκαλιάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας έτσι ότι διατηρούν καλές σχέσεις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παρκέ χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Λίγο μετά, ο Λούκα Ντόντσιτς πήγε στη συνέντευξη Τύπου, εμφανώς καταβεβλημένος, έχοντας αγωνιστεί 34:14.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ολοκληρώσει την προσπάθειά του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 την Κυριακή (07.07.2024) ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς θα τους δει κάνοντας διακοπές,μετά από μια δύσκολη χρονιά στο ΝΒΑ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-06 20:13:32

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button