Αθλητικά

Γεωργία: Υποδοχή ηρώων από χιλιάδες οπαδούς στην Τιφλίδα, για την πορεία της ομάδας ως τους «16» του Euro 2024

Η Γεωργία έκανε την.. υπέρβαση στο Euro 2024, φτάνοντας μέχρι τη φάση των “16” της διοργάνωσης, με τους φίλους της ομάδας να επιφυλάσσουν αποθεωτική υποδοχή σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, κατά την άφιξή της στην Τιφλίδα.

Η Γεωργία πέρασε στη φάση των “16” του Euro 2024 ως δεύτερη καλύτερη ομάδα από τις τρίτες της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, μετά και την ιστορική νίκη που έκανε κόντρα στην Πορτογαλία. Η διαδρομή της στα γήπεδα της Γερμανίας σταμάτησε το βράδυ της 30ης Ιουνίου, μετά τη βαριά ήττα από τη “διαστημική” Ισπανία (4-1).

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής και το βράδυ της Τρίτης (02.07.2024) επέστρεψε στη Γεωργία και αποθεώθηκε!

Χιλιάδες Γεωργιανοί κατέκλυσαν τους δρόμους της Τιφλίδας για να υποδεχθούν την εθνική ομάδα, με τους παίκτες της να γίνονται δεκτοί σαν ήρωες κατά την επιστροφή τους στη χώρα!

 

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ανέβηκα σε ανοικτό πούλμαν και πέρασαν από τους δρόμους της πρωτεύουσας, με χιλιάδες φιλάθλους να αποθεώνουν την ομάδα για την ιστορική της πορεία στο Euro 2024.

To άρθρο Γεωργία: Υποδοχή ηρώων από χιλιάδες οπαδούς στην Τιφλίδα, για την πορεία της ομάδας ως τους «16» του Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 11:35:57

Back to top button