Πολιτική

Γερουλάνος σε Διαμαντοπούλου: «Συνταγή ήττας η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή»

Απάντηση στα όσα υποστήριξε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, έδωσε ο συνυποψήφιός της Παύλος Γερουλάνος, με την ίδια να μην αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασιών την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Ειδικότερα, μέσω ανάρτησης στo Χ, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε ότι «η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας», ενώ προσέθεσε πως «θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

Η ανάρτηση Γερουλάνου

«Αγαπητή Άννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

Διαμαντοπούλου: «Αν γίνω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ ο Γερουλάνος;»

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως «αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ;», απαντώντας στην κριτική που δέχεται ότι βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν βρίσκεται στη Βουλή.

«Είναι σημαντικό να διατηρούμε κάποιες βασικές αξίες. Ο ίδιος ο κ. Γερουλάνος είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορεί ο ένας να είναι στο κόμμα και ο άλλος στη Βουλή γιατί και τα δύο θέλουν δουλειά πολύ. Αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ; Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας, θα τα κάνουμε όλα. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδιοργανωθεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να οργώσει την Ελλάδα, να ξαναφέρει τους νέους, να μπει στην κοινωνία, να ορίσει στρατηγική», σημείωσε χαρακτηριστικά.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 21:32:47

Back to top button