Πολιτική

Γερουλάνος μετά τις συναντήσεις με Δούκα – Ανδρουλάκη: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, υπήρξε ταύτιση

Συναντήσεις με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα, τους δύο «μονομάχους» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, είχε το μεσημέρι της Τρίτης (08.10.24) ο Παύλος Γερουλάνος στη Βουλή. 

Μετά τo τετ-α-τετ με τους κκ. Δούκα και Ανδρουλάκη, ο κ. Γερουλάνος έκανε λόγο για μία «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δύο διεκδικητές», τονίζοντας πως στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και πώς το κόμμα θα προετοιμαστεί γι’ αυτή.

Ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ακόμη ότι οι κκ. Δούκας κι Ανδρουλάκης του ζήτησαν τη συνάντηση κι εκείνος από την πλευρά του ανταποκρίθηκε.

Σχετικά με το ποιον από τους δύο υποψήφιους θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο κ. Γερουλάνος παρέπεμψε στις δηλώσεις του το βράδυ της περασμένης Κυριακής (06.10.24).

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη», είπε, υπογραμμίζοντας ότι είναι «σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, να πάνε να ψηφίσουν».

Αναφορικά με το debate, δήλωσε πως είναι καλό να γίνει, προσθέτοντας πως έμειναν εντυπώσεις από πρώτο, μπορούν να εκτυπωθούν καλύτερα. 

«Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας», επεσήμανε ακόμη για τις σημερινές συναντήσεις στη Βουλή.

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας», δήλωσε από την πλευρά του ο  Χάρης Δούκας.

Όπως είπε ο ίδιος, «τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει η κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και την μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή».

Σχετικά με το debate, ο κ. Δούκας σημείωσε «προχωρούν οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα».

To άρθρο Γερουλάνος μετά τις συναντήσεις με Δούκα – Ανδρουλάκη: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, υπήρξε ταύτιση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 14:02:42

Back to top button