Αθλητικά

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για το θετικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του στο Europa League, ωστόσο στοχεύει στο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την καυτή έδρα της Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Cosmote TV, LIVE από το site σήμερα.gr) τη Γαλατασαράι στην Τουρκία για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο σε μία καυτή έδρα και απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που στοχεύει ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Πόλη χωρίς τους τραυματίες Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή και χωρίς τους Βιεϊρίνια, Μουργκ, Γκόμες, Σαμάτα και Λόβρεν που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα που κατέθεσε στην UEFA.

Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Στην άμυνα θα βρίσκεται δεδομένα ο Τόμας Κεντζιόρα, ενώ μία θέση δίπλα του διεκδικούν οι Ομάρ Κόλι και Γιάννης Μιχαηλίδης. Στα δυο άκρα της άμυνας  Γιόνι Ότο και Ράχμαν Μπάμπα θα πάρουν φανέλα βασικού.

Στο κέντρο ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί λογικά με τον Οζντόεφ κι έναν εκ των Στέφαν Σβαμπ και Μαντί Καμαρά.

Στους μεσοεπιθετικούς, οι επιλογές του 55χρονου τεχνικού είναι οι Άντριγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τάισον, με τον Τσάλοφ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

To άρθρο Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για το θετικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 13:55:21

Back to top button