Αθλητικά

Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ live: Δύσκολη πρεμιέρα στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη «μάχη» του ανανεωμένου Europa League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Γαλατάσαραϊ στο… sold out «RAMS Park», για την πρώτη αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης.

O πρωτοπόρος στην Super League, ΠΑΟΚ, θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις του στο Europa League, μέσα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Τουρκική ομάδα επίσης απέτυχε να μπει στη League Phase του Champions League, αλλά έχει ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του δικού της τίτλου στην Τουρκία, με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την στήριξη περίπου 2.400 φιλάθλων της και προέρχεται από εκτός έδρας 4-1 επί του Βόλου.

Τελευταία αναμέτρηση για τον ομάδα του Οκάν Μπουρούκ, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και νίκη με σκορ 3-1 σε συνδυασμό με πολύ καλή εμφάνιση. Οι Τούρκοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο βασικό τερματοφύλακα, Μουσλέρα.

Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεζ

Βοηθοί: Χοσέ Ναράνχο, Ντιέγκο Σάντσεθ Ρόχο

VAR: Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, Γκιγιέρμο Κουάδρα

4ος: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

Η «Τσιμ-μπομ» είναι η τρίτη ομάδα της Τουρκίας που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, έχοντας μια πολύ καλή παράδοση με τους συλλόγους από τη γείτονα χώρα, καθώς μετράει 2 προκρίσεις σε ισάριθμες προσπάθειες.

To άρθρο Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ live: Δύσκολη πρεμιέρα στο Europa League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 21:47:25

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button