Αθλητικά

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Εύκολη νίκη για τον «Δικέφαλο» στο «Πανθεσσαλικό»

Με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να «καθαρίζει» πίσω και τους μεσοεπιθετικούς να σκοράρουν μπροστά, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κερδίζοντας με 4-1 τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» απέκρουσε το πέναλτι του Όμρι Άλτμαν μόλις στο 3ο λεπτό, δίνοντας το έναυσμα στους συμπαίκτες του.

Ο Στέφαν Σβαμπ (24′ με πέναλτι), ο Τόμας Μουργκ (54′), ο Τάισον (60′) και ο Φεντόρ Τσαλόφ (89′) έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έμεινε μόνη στην κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Αξιόλογη η εμφάνιση της ομάδας του Χοακίν Γκόμεζ που έπαιξε με δέκα από το 34′ λόγω αποβολής του Φράνκο Φεράρι και μείωσε προσωρινά με τον Ζούνιορ Μεντιέτα (57′), αλλά δεν άντεξε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους σε πέντε ματς, ανέβηκαν τους 13 βαθμούς και βρέθηκαν στο +3 από ΑΕΚ (παίζει στη Λεωφόρο με την Athens Kallithea FC) και Ολυμπιακό (παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη). Ο Βόλος, από την άλλη, γνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα ματς και θα χρειαστεί να εμφανιστεί πιο κυνικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Φεράρι, Μεντιέτα, Κόβατς – Μπάμπα.
Κόκκινες: Φεράρι (34′).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ
(Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Ασεχνούν (40′ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Κόντε (61′ Κόσζτα).

ΠΑΟΚ
(Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67′ Ότο), Σβαμπ (67′ Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ).
*Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 19:31:42

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button