Ελλάδα

Βόλος: Αναζητείται ο serial killer αδέσποτων ζώων – Βίντεο – σοκ από την επίθεση σε γάτα

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η αποτρόπαια επίθεση σε γάτα, στο κέντρο της πόλης, από άνδρα πιθανότατα νεαρής ηλικίας, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, πλησιάζει από πίσω το μικρό γατάκι, το μαχαιρώνει στην κοιλιά και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή ατάραχος, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Το τετράποδο προσπαθεί να ξεφύγει από τη μανία του, τραυματισμένο όμως όπως είναι κουτσαίνει και λίγα λεπτά αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

Το ρολόι δείχνει 22:29. Ο δράστης δεν υπολόγισε ούτε το πλήθος οχημάτων ούτε τον κόσμο που εκείνη την ώρα κυκλοφορούσε ακόμη στον δρόμο.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό φρίκης ενημερώθηκε το πρωί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε να συγκεντρώνει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων, προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί, αλλά οι έρευνες και οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται. Οι αρχές εκτιμούν πως πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και κουκούλα. Μάλιστα, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σφάγιασε σκύλο πριν λίγες ημέρες κοντά σε σχολείο της πόλης.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 10:22:16

Back to top button