Γυναίκα

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Ερωτευμένοι και αχώριστοι στο ταξίδι τους στο Παρίσι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ταξίδεψαν στο Παρίσι.

Ο γνωστός φαρμακοποιός, και πρώην παίκτης του «Survivor», οργάνωσε το νέο αυτό ταξίδι με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του. Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε 28 ετών και το γιόρτασε με μπαλόνια και τούρτα κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε στα social media: «Είμαι τόσο χαρούμενη που τα φετινά μου γενέθλια ήταν σε μια πόλη που ήθελα να πάω τόσο πολύ από μικρό παιδί!! Είμαι πολύ ευγνώμων για ότι έχω στην ζωή μου! Υπάρχουν πράγματα που δεν μοιράζομαι μαζί σας, δυσκολίες που περνάω αλλά αυτό που θέλω να σας δείχνω είναι η χαρα ,η ελπίδα και η αγάπη».

Από την πελυρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε σε δική του ανάρτηση στα social media για το ταξίδι τους στο Παρίσι: «Η πόλη του φωτός, η πόλη της αγάπης! Σ’ αυτή την πόλη γεννήθηκε ο έρωτας! Ο έρωτας για την τέχνη, για την ζωή, για δημιουργία!

Με Boheme αέρα και ιστορία, γεννήθηκε η «μπελ επόκ»! Απ’ το 1870, συγγραφείς, καλλιτέχνες και έρωτας να ξεχειλίζουν στα σοκάκια της Μονμάρτης. Ιστορία και τέχνη δεσπόζουν σε κάθε πιθαμή της πόλης! Ατέλειωτες περιηγήσεις να μαγεύουν κάθε σου βλέμμα αντικρίζοντας αριστουργήματα.

Μια επίσκεψη σ’ αυτή την πόλη δεν είναι ποτέ αρκετή! Απολαύστε κάποια μυστικά της πόλης που μας καθήλωσαν! Τα συμπεράσματα δικά σας! Καλό σας ταξίδι».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 21:30:00

Back to top button