Κόσμος

Βρετανός influencer σκοτώθηκε πέφτοντας από την υψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας

Το παράτολμο εγχείρημα ενός influencer, του Λιούις Στίβενσον του κόστισε την ζωή. Σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει την γέφυρα της Castilla La Mancha ύψους 193 μέτρων.

Ο influencer Λιούις Στίβενσον που αψηφούσε τον φόβο προσπάθησε να σκαρφαλώσει στη γέφυρα Castilla-La Mancha ύψους όταν έπεσε και έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή (23.10.2024) χωρίς να είναι δεμένος με ζώνη ασφαλείας. Ήθελε να ανεβάσει το βίντεο στο instagram. 

Μιλώντας στην Daily mail η φίλη του τόνισε ότι είχαν μιλήσει πριν επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στη γέφυρα και της είπε:  «Καληνύχτα, σ’ αγαπώ». Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έπεσε απλά, αλλά έχασε τις αισθήσεις του ενώ ανέβαινε.

«Ο φίλος του με τον οποίο ήταν μαζί μου έστειλε την κατάθεσή του στην αστυνομία. Είπε στον φίλο του ότι δεν αισθανόταν καλά και εκείνος του είπε ”Να κατέβουμε πάλι κάτω;”. Ο Λιούις Στίβενσον είπε, ”Δώσε μου ένα λεπτό”, και τότε ήταν που έχασε τις αισθήσεις του και γλίστρησε. Υποψιάζομαι ότι δεν είχε φάει, γιατί δεν τον ένοιαζε αν πεινούσε ή διψούσε, όταν έκανε κάτι τέτοιο».

Η ισπανική αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο influencer έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τα 60 μέτρα, καθώς δεν είχε προλάβει ανέβει ως την κορυφή.

Ένας φίλος του έγραψε στο Instagram: «Το να σε γνωρίζω ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου. Και το να σε χάσω είναι η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Tα λόγια σε μια ηλίθια ανάρτηση στο Instagram δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο μου λείπεις. Θα είσαι πάντα το πιο γενναίο, στοργικό και αστείο άτομο που γνώρισα ποτέ. Είμαι περήφανη για κάθε κτίριο, κάθε ταράτσα, κάθε στιγμή του χρόνου που περάσαμε μαζί».

 

Η γέφυρα Castilla-La Mancha βρίσκεται πάνω από τον ποταμό Τάγο, περίπου 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) νοτιοδυτικά της Μαδρίτης, και άνοιξε το 2011. Εκείνη την εποχή, ήταν γνωστό ότι ήταν η ψηλότερη καλωδιωτή γέφυρα στην Ισπανία.

To άρθρο Βρετανός influencer σκοτώθηκε πέφτοντας από την υψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 16:36:00

Back to top button