Ελλάδα

Βρέθηκε από ταξιτζή ο 78χρονος από την Κοζάνη που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη – «Κλαίμε από χαρά που είναι ζωντανός»

Βρέθηκε τελικά ο 78χρονος από την Κοζάνη, που είχε εξαφανιστεί πριν από ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 78χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (13.09.24) και είναι καλά στην υγεία του. Ο ηλικιωμένος αναζητείτο από τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν και σήμανε συναγερμός για την εξαφάνισή του. Είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με τον σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγός ταξί επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας και ανέφερε πως ο 78χρονος είναι μέσα στο ταξί του κι ότι είναι καλά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός ταξί, που μετέφερε με το όχημά του τον 78χρονο άνδρα, είχε συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο του Live News Ευφροσύνη Κυριαζή, η οποία μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του τον αναζητούσαν, μοιράζοντας ακόμη κι αφίσες στην Κωνσταντινούπολη. 

«Ο πατέρας μου βρέθηκε τώρα το πρωί και είναι καλά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα όλες τις λεπτομέρειες. Κλαίμε από χαρά που βρέθηκε και είναι ζωντανός», τόνισε, μιλώντας στο site σήμερα.gr η κόρη του 78χρονου Ντίνα Παπαδημητρίου

To άρθρο Βρέθηκε από ταξιτζή ο 78χρονος από την Κοζάνη που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη – «Κλαίμε από χαρά που είναι ζωντανός» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-13 10:06:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button