Αθλητικά

Βινίσιους: Συλλήψεις οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης για υποκίνηση μίσους κατά του επιθετικού της Ρεαλ

Η σχετική έρευνα των Αρχών στην Ισπανία για τα άτομα που ενθάρρυναν ύβρεις κατά του Βινίσιους, ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που έγιναν από την πλευρά της La Liga.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η ισπανική αστυνομία, με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους στα social media εναντίον του Βινίσιους Τζούνιορ, πριν από το ντέρμπι Ατλέτικο – Ρεάλ, που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως προκύπτει, οι συλληφθέντες που δηλώνουν φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης- ενθάρρυναν τους οπαδούς που θα παρευρίσκονταν στο “Μετροπολιτάνο” να προσβάλλουν τον Βινίσιους με ρατσιστικά και υποτιμητικά συνθήματα.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, η έρευνα ξεκίνησε μετά από τρεις καταγγελίες που υποβλήθηκαν από τη La Liga. Θυμίζουμε ότι ο Βινίσιους έχει πέσει στο παρελθόν θύμα ρατσιστικής επίθεσης σε γήπεδα της La Liga 1, έχοντας δει κι άλλες φορές ανάλογες συμπεριφορές από οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

To άρθρο Βινίσιους: Συλλήψεις οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης για υποκίνηση μίσους κατά του επιθετικού της Ρεαλ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 12:55:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button