Ελλάδα

Βιάστηκε να… θριαμβολογήσει ο Κούγιας για την αθώωσή του – Έφεση άσκησε η Εισαγγελέας Εφετών

Στις 21 Ιουνίου 2024 ο Αλέξης Κούγιας απέστειλε ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε., στην οποία εμμέσως θριαμβολογεί για την αθώωσή του από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά και εύχεται καλό τριήμερο σε παράγοντες και μη της δίκης.

Αν υπερβεί κάποιος τις έννοιες της δεοντολογίας, της σεμνότητας και της ευπρέπειας που πρέπει να διακρίνουν τους θεμιστοπόλους, ενδεχομένως να δικαιολογήσει τον κομπασμό του κ. Κούγια για την αθώωσή του. Κι αυτό γιατί ο κ. Κούγιας είχε καταθέσει ενόρκως ότι ο Νικόλαος Πατέρας είχε υποκλέψει παράνομα τη συνομιλία του με τον Στηβ Κακέτση, ενώ το ηχητικό είχε ληφθεί από τον ίδιο τον κ. Κούγια.

Επίσης το δικαστήριο καταδίκασε τον Γιάννη Κουρτάκη για ψευδή καταμήνυση αλλά αθώωσε αυτόν και τον κ. Κούγια για τις ένορκες καταθέσεις τους, στις οποίες επαναλάμβαναν και επιβεβαίωναν όσα ανέφερε ο Κουρτάκης στο υπόμνημα για το οποίο καταδικάστηκε. Δηλαδή τα ίδια πράγματα το Δικαστήριο αλλού τα θεώρησε ψευδή και αλλού αληθή.

Αυτοί ήταν και οι λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Εφετών Πειραιά άσκησε έφεση εναντίον της αθωωτικής απόφασης, επσημαίνοντας τα προφανή της σφάλματα. Μετά από αυτό, ο Αλέξης Κούγιας οδηγείται στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιά, για να καθίσει στο πλάϊ του πελάτη του Γιάννη Κουρτάκη και να προσπαθήσει να πείσει τους δικαστές ότι όταν κατηγορούσε τον Νικόλα Πατέρα για πράξη που είχε κάνει ο ίδιος, έλεγε . . . την αλήθεια.

Ευχόμεθα περαστικά και καλό σαββατοκύριακο στον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια !!!!


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 18:09:10

Back to top button