Γυναίκα

Βερόνικα Πάστρα: Η εντυπωσιακή σύζυγος του «Μr Nammos» με Celia Kritharioti στις Κάννες

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συνεχίζεται στη νότια Γαλλία με εντυπωσιακές εμφανίσεις.  Το «παρών» στο κόκκινο χαλί έχουν δώσει και διάσημες Ελληνίδες. Δείτε ΕΔΩ.

Στην Κρουαζέτ εθεάθη και η Βερόνικα Πάστρα. Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ζαννή Φραντζέσκου έκανε στις 16 Μαΐου την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες του 2024 με σατέν μεταξωτή δημιουργία Celia Kritharioti με halter neck μπούστο και σέξι σχέδιο στην πλάτη.

Η νέα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Την Τρίτη 21/5 ωστόσο υπήρξε και δεύτερη εμφάνιση. Η πανέμορφη Βερόνικα Πάστρα επέλεξε εκ νέου Celia Kritharioti. Πόνταρε σε μια μάξι σατέν δημιουργία σε απαλό ροζ τόνο με V ντεκολτέ. Το φόρεμα ήταν σε κλος γραμμή και διαθέτει μια εντυπωσιακή ουρά.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του «Mr. Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου, Βερόνικα Πάστρα βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή το νέο κοσμοπολίτικο «αδελφάκι» του Nammos στην Κρουαζέτ.

Το πολυτελές Νammos Cannes είναι το τρίτο (μετά τη Μύκονο και το Ντουμπάι) Nammos που μπαίνει στον διεθνή χάρτη και μάλιστα σε έναν από τα πιο ελιτίστικους προορισμούς της Ευρώπης.

Πρόκειται για το νέο κοσμοπολίτικο στέκι των Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-23 12:00:22

Back to top button