Αθλητικά

Βεζένκοφ: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την GBL.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, βρήκε μπροστά και δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να σταματήσει τις δικαιολογίες και να δουλέψει.

“Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που το παθαίνουμε αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να σταματήσουμε τις δικαιολογίες. Πρέπει να δουλέψουμε. Ήταν καλύτεροι, ήρθαν εδώ, τους αφήσαμε εύκολα σουτ, είναι παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, μεγάλη κλάση.

Τα βάλανε, τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα. 48 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Μετά όντως προσπαθήσαμε, αν δεν κάνω λάθος φάγαμε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στην επίθεσή μας κάναμε βεβιασμένες επιλογές, ίσως μας άγχωσε ότι δεν μπορούσαμε να φτάσουμε κοντά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε τη Ρεάλ την Τρίτη, πρέπει να αντιδράσουμε”, τόνισε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ.

Για το αν δεν έκαναν κάτι καλά στην άμυνα: “Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά, να είμαστε πιο σκληροί ειδικά στην έδρα μας, αλλά και πάλι όταν αφήνεις τον αντίπαλό σου να βάλει 48 πόντους στο ημίχρονο, κάτι δεν έχεις κάνει καλά. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, αν του δώσεις λίγο χώρο σε τιμωρεί. Ήταν καλύτεροι και πρέπει να δουλέψουμε”.

Για το αν κλονίζεται η εμπιστοσύνη ότι μπορεί να γίνει κάτι μεγάλο: “Όποιος δεν πιστεύει στον μήνα Οκτώβριο σημαίνει ότι δεν έχει πίστη. Έχουμε πάρα πολύ καιρό μέχρι τον στόχο μας, αλλά πρέπει να φέρνουμε και στόχους κάθε μέρα, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται. Όποιος έχει χάσει την πίστη του δεν πρέπει να είναι εδώ. Εμείς δουλεύουμε, συνεχίζουμε, κοιτάμε ο ένας στα μάρτια τον άλλον. Κάνουμε την αυτοκριτική μας και πρέπει να συνδεθούμε ακόμη πιο πολύ για να έρθουν τα αποτελέσματα”.

Για το ότι στερήθηκαν τους ψηλούς: “Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά ξέρει πώς να βοηθήσει. Οι τραυματισμοί δεν βοηθάνε, αλλά δεν θέλω να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο καθένας μπορεί να βγει μπροστά, το έχει δείξει στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τι φταίει. Από τη μία τίποτα δεν κρίνεται τον Οκτώβριο, από την άλλη βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά και χάνουμε τα παιχνίδια στο τέλος. Πρέπει να δουλέψουμε και όλα θα πάνε καλά”.

Για το τι είναι αυτό που φταίει: “Το ψάχνουμε και εμείς και όσο πιο γρήγορα το βρούμε, τόσο καλύτερα θα πάιξουμε”.

To άρθρο Βεζένκοφ: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 23:01:00

Back to top button