![Βατικανό: Συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο πάπας Φραγκίσκος από βρογχίτιδα Βατικανό: Συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο πάπας Φραγκίσκος από βρογχίτιδα](https://img.cnngreece.gr/img/1200/630/90/2025/02/12/AP23302344144662-og.jpg?t=PArZO540YahaKlIRpEHpuQ)
Βατικανό: Συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο πάπας Φραγκίσκος από βρογχίτιδα
Το πρόβλημα υγείας που έχει από την περασμένη εβδομάδα ο Πάπας Φραγκίσκος, συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα σήμερα να αναγκαστεί να διακόψει την ομιλία του στην καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης (12/02) στο Βατικανό.
Ο ποντίφικας εξακολουθεί να παρουσιάζει συμπτώματα βρογχίτιδας και έτσι σήμερα ενώ άρχισε να διαβάζει την ομιλία του, χρειάστηκε λίγο αργότερα να ζητήσει να συνεχίσει συνεργάτης του.
Το ίδιο είχε συμβεί το ίδιο και την περασμένη Κυριακή, πάντα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. «Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι καλά», είπε σήμερα ο Φραγκίσκος.
Τα σχετικό προβλημα υγείας προέκυψε πριν από μία εβδομάδα και για προληπτικούς λόγους ο πάπας αποφάσισε να διακόψει -προσωρινά- τις επίσημες συναντήσεις του στην βιβλιοθήκη του Βατικανού και να αρχίσει να υποδέχεται τους συνομιλητές του στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, πάντα στην Αγία Έδρα, όπου διαμένει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες η υγεία του 88χρονου Φραγκίσκου θα αποκατασταθεί πλήρως.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-12 15:00:00