Αθλητικά

«Βαρύ» κλίμα για Μιχάλη Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό: «Έριξες τα Γιάννενα και τον Ιωνικό, φύγε πριν τριτώσει το κακό»

Το κλίμα στον Πανσερραϊκό για τον Μιχάλη Γρηγορίου έχει γίνει αρκετά “βαρύ”, μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας (εντός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό).

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία, μετά από 4 αγωνιστικές. Μάλιστα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν μπόρεσε να πάρει το κρίσιμο ματς με τον Λεβαδειακό. Προηγήθηκε εντός έδρας με 2-0, αλλά τελικά πήρε μόνο το βαθμό (2-2) και δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από τον βυθό του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα έχει.. βαρύνει αρκετά για τον Έλληνα τεχνικό στις Σέρρες, με τους περισσότερους οπαδούς να έχουν χάσει την υπομονή τους. Μετά το φινάλε του αγώνα με τον Λεβαδειακό, οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού γιούχαραν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή.

Μάλιστα, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά προς τον Μιχάλη Γρηγορίου: “Έριξες τα Γιάννενα και τον Ιωνικό, φύγε πριν τριτώσει το κακό”. Δεν αποκλείεται, μέσα στην ημέρα, να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τον Έλληνα τεχικό.

To άρθρο «Βαρύ» κλίμα για Μιχάλη Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό: «Έριξες τα Γιάννενα και τον Ιωνικό, φύγε πριν τριτώσει το κακό» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 14:10:54

Back to top button