Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μετά το “Πάμε Πακέτο” μού πρότειναν τηλεπαιχνίδι και… |


Καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στις Δέκα” βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το πρωινό του Σαββάτου και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που το “Πάμε Πακέτο” ολοκλήρωσε τον κύκλο του και δέχτηκε την επόμενη τηλεοπτική της πρόταση.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά πως “Το ‘Πάμε Πακέτο’ είναι ο,τι πιο κορυφαίο έχω κάνει στην ελληνική τηλεόραση και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε τηλεθεατές από όλο τον κόσμο. Όπου ταξιδέψω ή το τι μου γράφουν στα social, δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν υπάρχει αυτό, σοκάρομαι εγώ η ίδια που το έχω κάνει. Το συναίσθημα έχει μια άλλη δόνηση από την λογική και το υπόλοιπο κομμάτι της έκφρασης”.

Μιλώντας για την επόμενη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε εκείνη την περίοδο από τον Alpha, δήλωσε πως “Μου πρότειναν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα ‘Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλω να κάνω εγώ’. Πιστεύω ότι μπορεί να μου το πρότειναν γιατί θα αρνούμουν αλλά μπορεί και όχι. Δεν έχει σημασία τώρα, δε βοηθά να συζητάμε για τα παλιά”.

Κατέληξε μάλιστα σημειώνοντας πως “Δεν ήταν μια αλλαγή που εγώ έφυγα από εκεί και έκανα τελείως άλλα πράγματα; Πραγματικά ευχαριστώ το σύμπαν, γιατί πόσο να αντέξω κι εγώ σε αυτό το κομμάτι που λέγεται κομματιάζω την ψυχή μου και τη βγάζω προς τα έξω; Ήταν πολύ δύσκολη εκπομπή και την έκαναν 15 χρόνια. Πόσο ακόμη να τα κάνεις; Έκανα 49% στην εκπομπή που είχαμε φέρει τον Βόγλη”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 11:48:31

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button