Showbiz

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ μαζί στο GNTM; |


Μια είδηση που μπορεί να ανατρέψει τα όσα είναι γνωστά στο τηλεοπτικό τοπίο μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο “Καλύτερα δε Γίνεται”, αποκαλύπτοντας ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δούμε την επιστροφή του GNTM με τις Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ.

Το ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε μετά από δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή, που ανέφερε ότι θα ήθελε να δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια στο reality μόδας αλλά και ότι η σχέση που είχε με την Βίκυ Καγιά δεν ήταν φιλική, γιατί η ίδια ήταν υπάλληλός της.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε αρχικά πως “Η Ζενεβιέβ ήταν συνεργάτιδα στη σχολή που είχε η Βίκυ Καγιά. Ήταν υπάλληλος και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία και η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που την έφερε στο Star για να γίνει art director του GNTM όταν επέστρεψε τηλεοπτικά. Οι άνθρωποι του Star είδαν ότι κάτι παραπάνω έχει να πει η Ζενεβιέβ και βγήκε μπροστά στο GNTM και μετά ακολούθησε τη δικιά της πορεία. Όταν ακολούθησε τη δικιά της πορεία και έπαψε η υπαλληλική σχέση που είχε -συνέπεσε να σταματήσει το εγχείρημα με τη σχολή- οι δύο γυναίκες έφτασαν στο να μην έχουν σχέσεις. Δεν είναι ούτε φίλες σήμερα, ούτε συνεργάτιδες, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ κοντά, μπορεί να λέμε ότι είναι μεγάλη η λέξη της φιλίας αλλά ήταν πολύ κοντά”.

Αποκαλύπτοντας την είδηση για το reality μόδας, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος ανέφερε ότι “Υπάρχει μια φημολογία τις τελευταίες μέρες ότι το GNTM είναι ξανά στα σκαριά. Και η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που δεν έχουν σχέσεις και έχουν περάσει όσα έχουν περάσει, αλλά και η Ζενεβιέβ μπορεί να συνυπάρξουν την ερχόμενη σεζόν στο νέο GNTM. Παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά και στο πλευρό της, όπως στο πρώτο GNTM θα είναι πιθανότατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ανήκει στο δυναμικό του Star. Η Ζενεβιέβ, από ο,τι έχω καταλάβει, θα είναι πάλι στο ρόλο του art director και όχι κριτής. Είναι ένα επικρατές σενάριο. Δεν έχουν υπογράψει”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 14:53:17

Back to top button