Γυναίκα

Βίκυ Κάβουρα: Στο γήπεδο η εγκυμονούσα ηθοποιός για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος

Η Βίκυ Κάβουρα αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το βράδυ της Πέμπτης 21/3, βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν.

Η Εθνική Ελλάδος έδωσε τον πρώτο τελικό πρόκρισης κόντρα στο Καζακστάν σε νοκ άουτ παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει 5-0. Έτσι το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ πήρε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 26 Μαρτίου στην Τιφλίδα, με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο, όπου περιμένουν ήδη η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Τσεχία.

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο καθώς σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά του.

Η εγκυμονούσα Βίκυ Κάβουρα έδειχνε πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα με τη φουσκωμένη της κοιλιά. Στο πλευρό της ήταν και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βλάσσης Χολέβας.

Φωτογραφίες: NDP photo agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-22 11:00:36

Back to top button